Quan:
13 de Agost de 2019 @ 18:30
2019-08-13T18:30:00+02:00
2019-08-13T18:45:00+02:00
On:
PLAÇA DEL MAS GUÀRDIES

 

La Biblioteca Lluís Barceló i Bou de Palamós posa en marxa, un any més, el projecte Biblioplaça amb l’objectiu de promoure la lectura a l’estiu.

La Biblioplaça és un servei d’extensió bibliotecària que s’ofereix en alguns dels barris més allunyats de la biblioteca municipal (Mas Guàrdies, Sant Joan, urbanització Es Pla) durant els mesos de juliol i agost amb la fi de: donar a conèixer la Biblioteca als ciutadans que encara no la coneixen, apropar i facilitar la lectura als ciutadans d’una manera lúdica, oferir nous espais de convivència a partir d’una activitat de promoció cultural i generar nous espais de relació i vinculació entre el veïnatge.

Durant tot l’estiu, cada setmana (els dilluns, dimarts, dimecres i divendres) de 18:30h. a 20:30h, la Biblioteca es traslladarà alternativament a la plaça d’un d’aquests barris per oferir el servei de consulta de llibres, revistes i premsa diària per a adults, joves i infants, així com activitats de dinamització lectora.

 


 

  • Data: els dies 1, 2, 3, 5, 22, 23, 24, 26 de juliol i 12, 13, 14 i 16 d’agost.
  • Horari: de les 18:30h. a les 20:30h.
  • Preu de l’activitat: gratuït.
  • + Informació: Biblioteca Lluís Barceló i Bou | 972600708 | biblioteca@palamos.cat
  • Lloc de l’activitat: a la plaça de Màs Guàrdies. Palamós.

 

AQUEST ESTIU VINE A LA BIBLIOPLAÇA

Activa la geolocalització

 

 

 

TOT SEGUIT ET CONVIDEM A DESAR UN COMENTARI SOBRE AQUESTA ACTIVITAT

Tant si ets de l’entitat organitzadora, per animar a la gent a participar en l’activitat que organitzeu, com si ets una persona que vols aportar alguna informació addicional a l’activitat o donar la teva opinió posterior sobre com s’ha desenvolupat l’acte, si t’ha agradat o no, si en vols fer alguna crítica o per felicitar als organitzadors, t’oferim la possibilitat d’escriure un text tot seguit. Cal assenyalar que, amb l’objectiu de vetllar per a una correcció dels textes en les formes (s’acceptaran les crítiques però no els insults ni les faltes de respecte) i per evitar spams (parlant de coses que no tenen res a veure amb el tema en concret), les opinions, abans de publicar-se, passaran per un sistema de moderació. Televisió Palamós et recomana llegir la Política de Privacitat abans d’omplir aquest formulari.