Quan:
14 de Setembre de 2019 @ 21:00
2019-09-14T21:00:00+02:00
2019-09-14T21:15:00+02:00
On:
PATI DE L'ESCOLA LA VILA

 

Aquest mes de setembre l’Associació de Famílies i Alumnat de 5è (5AFA) juntament amb l’AMPA de l’escola La Vila ens convidem a gaudir de tres sessions de cinema a la fresca en el pati de l’escola. La primera de les sessions es fa el dia 5 de setembre amb la projecció de la pel·lícula d’animació “Coco”. Continuarà amb “El rey león” el dissabte 14 i “Vaiana” el divendres 20 de setembre. Totes les pel.lícules començaran a les 21:00h però el centre escolar obrirà les portes a les 20:00h.

L’entrada és gratuïta, Hi haurà servei de bar on s’oferiran begudes i també menjar (creps, bikinis, crispetes…). L’objectiu d’aquesta proposta és voler fer poble des de l’escola pública amb activitats lúdiques i culturals i, a la vegada, poder garantir que tot l’alumnat pugui anar al viatge de fi de l’etapa de primària.

Aquestes activitats, juntament amb altres que es duran a terme al llarg del curs escolar que ja comença, les organitza l’associació de famílies i alumnat de 5è (5AFA) juntament amb l’AMPA i l’escola La Vila.

 

LA PEL·LÍCULA D’AQUEST VESPRE:

Estrenada als cinemes de Catalunya  l’any 1994, (renovada i en format 3D l’any 2011) “El Rey León” és tot un clàssic de la factoria Disney. Dirigida per Roger Allers i Rob Minkoff, és una pel·licula d’animació, de 89 minuts de durada i adreçada a tots els públics.

Sinopsi: La pel·lícula ens explica les aventures de Simba, l’adorable cadell de lleó que està desitjant ser rei. Però el seu envejós oncle Scar té altres plans ja que vol ascendir al tron i obliga a Simba a exiliar-se del regne. Sol i a la deriva, Simba no triga a unir-se a les aventures d’un divertidíssim Timón i d’un afectuós Pumba. D’aquesta manera, Simba adopta l’estil de vida relaxat de Hakuna Matata i oblida les seves responsabilitats fins que comprèn quin és el seu destí i torna a les Terres de l’Orgull per recuperar el seu lloc al Cercle de la Vida.

 


 

  • Data: dissabte 14 de setembre
  • Horari: a les 21:00h.
  • Preu de l’activitat: gratuït.
  • Organitza: Associació de Famílies i Alumnat de 5è (5AFA) juntament amb l’AMPA de l’escola La Vila.
  • Lloc de l’activitat: al pati de l’escola La Vila. Palamós.

 

TRÀILER DE LA PEL·LÍCULA

 

Activa la geolocalització

 

 

 

TOT SEGUIT ET CONVIDEM A DESAR UN COMENTARI SOBRE AQUESTA ACTIVITAT

Tant si ets de l’entitat organitzadora, per animar a la gent a participar en l’activitat que organitzeu, com si ets una persona que vols aportar alguna informació addicional a l’activitat o donar la teva opinió posterior sobre com s’ha desenvolupat l’acte, si t’ha agradat o no, si en vols fer alguna crítica o per felicitar als organitzadors, t’oferim la possibilitat d’escriure un text tot seguit. Cal assenyalar que, amb l’objectiu de vetllar per a una correcció dels textes en les formes (s’acceptaran les crítiques però no els insults ni les faltes de respecte) i per evitar spams (parlant de coses que no tenen res a veure amb el tema en concret), les opinions, abans de publicar-se, passaran per un sistema de moderació. Televisió Palamós et recomana llegir la Política de Privacitat abans d’omplir aquest formulari.