Quan:
14 de Agost de 2019 @ 17:00
2019-08-14T17:00:00+02:00
2019-08-14T17:15:00+02:00
On:
PLATJA DE SANT ESTEVE

 

Aquest dimecres 14 d’agost, a partir de les 17:00h es fa el tradicional concurs de castells de sorra a La Fosca (a la platja de Sant Esteve). Un clàssic d’estiu que reuneix als “peques” més experts en la construcció de castells i figures a la sorra. La participació és oberta i gratuïta.

Atenció pares! assegureu-vos que els nens estiguin protegits del sol. Camises de color clar, barrets solars, ulleres de sol i molta protecció solar ajudaran a prevenir possibles cremades solars. A més, és molt recomenable que porteu aigua i/o suc per mantenir-los ben hidratats.

Organitza: Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Palamós.

 


 

  • Data: dimecres 14 d’agost.
  • Horari: a les 17:00h.
  • Preu de l’activitat: gratuït.
  • + Informació: Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Palamós. oficinadeturisme@palamos.cat. Telèfon (+34) 972 600 550
  • Lloc de l’activitat: a la platja de Sant Esteve (La Fosca)..

 

AQUEST DIMECRES A LA TARDA T’ESPEREM A LA FOSCA!
x-cartell-concurs-de-castells-de-sorra-vep01-agenda-de-palamos

Activa la geolocalització

 

 

 

TOT SEGUIT ET CONVIDEM A DESAR UN COMENTARI SOBRE AQUESTA ACTIVITAT

Tant si ets de l’entitat organitzadora, per animar a la gent a participar en l’activitat que organitzeu, com si ets una persona que vols aportar alguna informació addicional a l’activitat o donar la teva opinió posterior sobre com s’ha desenvolupat l’acte, si t’ha agradat o no, si en vols fer alguna crítica o per felicitar als organitzadors, t’oferim la possibilitat d’escriure un text tot seguit. Cal assenyalar que, amb l’objectiu de vetllar per a una correcció dels textes en les formes (s’acceptaran les crítiques però no els insults ni les faltes de respecte) i per evitar spams (parlant de coses que no tenen res a veure amb el tema en concret), les opinions, abans de publicar-se, passaran per un sistema de moderació. Televisió Palamós et recomana llegir la Política de Privacitat abans d’omplir aquest formulari.