Quan:
11 de Juliol de 2019 @ 19:00
2019-07-11T19:00:00+02:00
2019-07-11T19:15:00+02:00
On:
PASSEIG DEL MAR

 

Continua la proposta estiuenca que cada any ens presenta els dijous la biblioteca municipal Lluís Barceló i Bou sota el títol de “A l’estiu, els contes al Passeig del Mar”. Aquest 11 de juliol ens presenten “El drac del riu”, a càrrec d’Eva González.

Al castell de les mil torres, el bruixot i la bruixota ja estan fent de les seves, només el poder de la rosa blava podrà trencar l’encanteri…
El drac del riu es un conte tradicional, amb prínceps i princeses, reis i reines, fades i mags, bruixes i bruixots, soldats, pirates, un drac, un riu, uns gats…, que introdueix els nens i nenes en el màgic món de la representació teatral.

Activitat recomanada a infants a partir de 3 anys.

 


 

  • Data: dijous 11 de juliol.
  • Horari: a les 19:00h
  • Preu de l’activitat: gratuït.
  • + Informació: Biblioteca Lluís Barceló i Bou | 972600708 | biblioteca@palamos.cat
  • Lloc de l’activitat: escenari del Passeig del Mar. Palamós.

 

ELS CONTES ES FAN A L’ESCENARI DEL PASSEIG DEL MAR

loc-contes-al-passeig-vp01-agenda-de-palamos

Activa la geolocalització

 

 

 

TOT SEGUIT ET CONVIDEM A DESAR UN COMENTARI SOBRE AQUESTA ACTIVITAT

Tant si ets de l’entitat organitzadora, per animar a la gent a participar en l’activitat que organitzeu, com si ets una persona que vols aportar alguna informació addicional a l’activitat o donar la teva opinió posterior sobre com s’ha desenvolupat l’acte, si t’ha agradat o no, si en vols fer alguna crítica o per felicitar als organitzadors, t’oferim la possibilitat d’escriure un text tot seguit. Cal assenyalar que, amb l’objectiu de vetllar per a una correcció dels textes en les formes (s’acceptaran les crítiques però no els insults ni les faltes de respecte) i per evitar spams (parlant de coses que no tenen res a veure amb el tema en concret), les opinions, abans de publicar-se, passaran per un sistema de moderació. Televisió Palamós et recomana llegir la Política de Privacitat abans d’omplir aquest formulari.