Quan:
13 de Agost de 2019 @ 19:00
2019-08-13T19:00:00+02:00
2019-08-13T19:15:00+02:00
On:
MUSEU DE LA PESCA

 

La Gamba de Palamós és un producte reconegut a tot el món. Els pescadors l’extreuen aquest recurs dels caladors propers al municipi, a més de 400 metres de profunditat. És un recursos fràgil i valuós que, de forma pionera a la Mediterrània, s’ha començat a gestionar mitjançant un Pla de Gestió i la implantació d’una Marca de garantia.

El Museu de la Pesca proposa, de la mà d’un pescador i guia experts del port, una visita guiada per conèixer a fons l‘interessant món de la gamba de Palamós. La visita a l’exposició permanent del Museu de la Pesca i a les Barques del Peix per saber com es pesca i es gestiona, s’acompanya d’una visita a la llotja del peix per conèixer com es comercialitza a la subhasta. Finalment els participants tastaran la gamba de Palamós a l’Espai del Peix mentres s’expliquen en detall els mètodes més adequats per cuinar aquest crustaci, autèntic “or vermell” de la flota pesquera de Palamós.

Alerta d’al·lèrgens: No es recomana l’activitat en cas de patir al·lèrgies alimentàries causades pel peix i marisc. Les degustacions també poden contenir fruits secs, pa, farina de blat, pasta i arròs de manera recurrent.

 


 

  • Data: els dimarts a partir del 23 de juliol i fins el 27 d’agost.
  • Horari: a les 19:00h.
  • Preu de l’activitat: 7 euros pels adults. 5 euros pels menors de 16 anys.
  • + Informació: Servei d’Atenció al Visitant. Museu de la Pesca. 972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
  • Lloc de trobada: Museu de la Pesca – Moll pesquer, s/n. 17230 Palamós

 

IMATGE EXTERIOR DEL MUSEU DE LA PESCA
x-lloc-museu-de-la-pesca-vp01

Activa la geolocalització

 

 

 

TOT SEGUIT ET CONVIDEM A DESAR UN COMENTARI SOBRE AQUESTA ACTIVITAT

Tant si ets de l’entitat organitzadora, per animar a la gent a participar en l’activitat que organitzeu, com si ets una persona que vols aportar alguna informació addicional a l’activitat o donar la teva opinió posterior sobre com s’ha desenvolupat l’acte, si t’ha agradat o no, si en vols fer alguna crítica o per felicitar als organitzadors, t’oferim la possibilitat d’escriure un text tot seguit. Cal assenyalar que, amb l’objectiu de vetllar per a una correcció dels textes en les formes (s’acceptaran les crítiques però no els insults ni les faltes de respecte) i per evitar spams (parlant de coses que no tenen res a veure amb el tema en concret), les opinions, abans de publicar-se, passaran per un sistema de moderació. Televisió Palamós et recomana llegir la Política de Privacitat abans d’omplir aquest formulari.