Quan:
14 de Agost de 2019 @ 22:00
2019-08-14T22:00:00+02:00
2019-08-14T22:15:00+02:00
On:
ARBREDA MUNICIPAL

 

Aquest dimecres 14 d’agost, a les 22:00h, el recinte del parc de l’Arbreda de Palamós acollirà un any més la tradicional i popular Mostra de l’Havanera Catalana que enguany arriba a la seva 38a edició. Aquest reconegut concert d’havaneres és organitzat per l’Agrupació Sardanista Costa Brava amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palamós i el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona.

Per aquesta nova edició, la Mostra de l’Havanera Catalana comptarà amb la participació de quatre grups d’havaneres del prestigi de: Port Bo, Peix Fregit, Neus Mar i L’Espingari, que per l’ocasió interpretaran bona part de les millors peces del seu ampli repertori.

Les localitats per a poder assistir a la nova edició de la Mostra de l’Havanera Catalana, es poden adquirir online, mitjançant el portal web www.lagorga.cat. El preu de l’entrada general és de 15 euros, mentre que per als socis de l’Agrupació Sardanista Costa Brava serà de 12 euros. L’organització del concert també posarà a la venda entrades el mateix dimecres 14 d’agost, a partir de les 19:00h, en aquest cas a la taquilla que hi haurà ubicada al recinte de l’Arbreda de Palamós.

La palamosina Mostra de l’Havanera es converteix cada any amb un concert d’havanera amb caràcter exclusiu, on la característica més destacada és que les cançons són interpretades únicament en llengua catalana. Les condicions d’acústica de l’Arbreda i el silenci que si respira durant les actuacions dels grups d’havanera participants, converteixen la Mostra de l’Havanera en un veritable concert d’aquest estil musical.

La Mostra de l’Havanera Catalana, tal com la coneixem avui, va sorgir l’any 1978 dins el marc del reconegut “Festival de la Cançó Marinera” de Palamós, i emmarcada en l’anomenada “Mostra de l’Havanera Antiga”. L’any 1981, naixia definitivament la “Mostra de l’Havanera Catalana”, impulsada entre altres, pel reconegut autor, Josep Lluís Ortega Monasterio. Fins al dia d’avui han desfilat pel seu escenari els millors grups d’havaneres de Catalunya i les illes Balears, amb intèrprets, autors i compositors de la vàlua dels mestres Dabau, Sirés, o el propi Ortega Monasterio.

Dins la llarga trajectòria de la Mostra de l’Havanera Catalana cal destacar que l’any 2012 es va produir un relleu en l’organització del concert, fins aquell moment a càrrec de la Comissió de la Mostra de l’Havanera, passant aquesta tasca a l’Agrupació Sardanista Costa Brava, que amb una llarga experiència en l’organització de concerts i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palamós, es va responsabilitzar de la continuïtat i gestió d’aquest tradicional concert d’havaneres de la Costa Brava.

 


 

  • Data: dimecres 14 d’agost.
  • Horari: a les 22:00h.
  • Preu de l’activitat: entrada general 15 euros i entrada pels socis ASCB 12 euros.
  • Organitza: Agrupació Sardanista Costa Brava amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palamós
  • Lloc de l’activitat: Arbreda Municipal de Palamós.

 

T’ESPEREM A L’ARBREDA MUNICIPAL AQUEST DIMECRES A LES 22:00H
x-cartell-38-mostra-havanera-catalana-vep01-agenda-de-palamos

Activa la geolocalització

 

 

 

TOT SEGUIT ET CONVIDEM A DESAR UN COMENTARI SOBRE AQUESTA ACTIVITAT

Tant si ets de l’entitat organitzadora, per animar a la gent a participar en l’activitat que organitzeu, com si ets una persona que vols aportar alguna informació addicional a l’activitat o donar la teva opinió posterior sobre com s’ha desenvolupat l’acte, si t’ha agradat o no, si en vols fer alguna crítica o per felicitar als organitzadors, t’oferim la possibilitat d’escriure un text tot seguit. Cal assenyalar que, amb l’objectiu de vetllar per a una correcció dels textes en les formes (s’acceptaran les crítiques però no els insults ni les faltes de respecte) i per evitar spams (parlant de coses que no tenen res a veure amb el tema en concret), les opinions, abans de publicar-se, passaran per un sistema de moderació. Televisió Palamós et recomana llegir la Política de Privacitat abans d’omplir aquest formulari.