Quan:
6 de Juliol de 2019 @ 11:00
2019-07-06T11:00:00+02:00
2019-07-06T11:15:00+02:00
On:
PASSEIG DEL MAR

 

El Passeig del Mar tornarà a acollir aquest dissabte 6 de juliol una nova edició de la Fira del Conte. Aquesta proposta cultural i lúdica és organitzada per l’entitat local Associació Viu Cultura amb el suport de l’Ajuntament de Palamós, de la biblioteca municipal Lluís Barceló i del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona. L’objectiu de la Fira del Conte és el de promoure la literatura infantil i juvenil mitjançant els contes i els àlbums il·lustrats, fomentant l’hàbit de la lectura entre els infants.

La segona edició de la Fira del Conte girarà enguany entorn la temàtica del món dels animals, i s’obrirà dissabte a les 11:00h del matí, allargant l’activitat durant tot el dia i fins a les 20:00h. En aquesta nova edició prop d’una vintena d’expositors, entre editorials i llibreries, ubicaran les seves parades al Passeig del Mar, mostrant les novetats publicades darrerament, amb una àmplia mostra de contes.

També es destaca la presència d’il·lustradors, amb tallers oberts com el que realitzaran els artistes palamosins Pau Bassolí o Ferran Casellas. Aquesta oferta cultural es combinarà amb les altres propostes que inclou l’ampli programa de la fira, com la presentació de llibres, xerrades, tertúlies, gimcanes literàries, jocs, actuacions musicals i animació infantil, entre altres. Dins aquest ventall d’oferta d’activitats es destaca de manera rellevant la programació de l’activitat de contacontes que s’anirà realitzant durant tot el dia, també en anglès; però a banda es duran a terme tallers de maquillatge, d’enquadernació, de tatuatge, de creació de contes o bé de creativitat cuscusiana. Cal destacar també la presència d’autors i autores que signaran els seus llibres i contes, com és el cas de Lia Bertran, Miquel Martín, Magí Marcé, Ferran Casellas, Carmela Llobet o Laia Berloso.

A banda es durà a terme també el lliurament de premis del 2n concurs del cartell que serà la imatge de la Fira del Conte per a l’edició de l’any 2020.

En el següent enllaç que facilita l’organització de l’acte, podeu consultar un document adjunt en format .pdf en el que hi ha tota la programació complerta d’aquesta jornada.

 


 

  • Data: dissabte 6 de juliol.
  • Horari: de les 11:00h. a les 20:00h.
  • Preu de l’activitat: gratuït.
  • Organitza: Associació Viu Cultura.
  • Lloc de l’activitat: les carpes estaran situades en el sector central del Passeig del Mar i la lectura de contes es farà a l’escenari de l’organització.
  • IMPORTANT! No us confongueu amb el lloc de l’activitat!!! Si veniu des de l’inici del passeig (Oficina de Turisme), primer veureu unes carpes blanques que estan tancades (fins a mitja tarda). Aquestes són les carpes de les paredetes que hi ha durant tot l’estiu. El que heu de fer és continuar passeig avall fins passat el carrer Vincke. La fira, en aquesta ocasió, (recordeu que es va posposar el passat mes de maig) es troba exactament entre els carrers Mallorca i València (consulteu la geolocalització). Aiximateix, l’escenari que diu el programa NO ÉS l’habitual del passeig sinó un de petit situat a l’alçada del carrer València.

 

DIBUIXOS GUANYADORS DE LA PASSADA EDICIÓ DE LA FIRA DEL CONTE

cartell-fira-del-conte-2019-vp01-agenda-de-palamos

Activa la geolocalització

 

 

 

TOT SEGUIT ET CONVIDEM A DESAR UN COMENTARI SOBRE AQUESTA ACTIVITAT

Tant si ets de l’entitat organitzadora, per animar a la gent a participar en l’activitat que organitzeu, com si ets una persona que vols aportar alguna informació addicional a l’activitat o donar la teva opinió posterior sobre com s’ha desenvolupat l’acte, si t’ha agradat o no, si en vols fer alguna crítica o per felicitar als organitzadors, t’oferim la possibilitat d’escriure un text tot seguit. Cal assenyalar que, amb l’objectiu de vetllar per a una correcció dels textes en les formes (s’acceptaran les crítiques però no els insults ni les faltes de respecte) i per evitar spams (parlant de coses que no tenen res a veure amb el tema en concret), les opinions, abans de publicar-se, passaran per un sistema de moderació. Televisió Palamós et recomana llegir la Política de Privacitat abans d’omplir aquest formulari.