Quan:
13 de Agost de 2019 @ 20:00
2019-08-13T20:00:00+02:00
2019-08-13T20:15:00+02:00
On:
ESPAI DEL PEIX

 

Sessió especial de show-cooking a l’Espai del Peix adreçada a famílies amb menors perquè puguin gaudir plegades del privilegi de menjar peix fresc de Palamós.

Els show cookings són sessions de demostració en directe de cuina elaborada amb peix del port de Palamós i la degustació de plats del receptari dels pescadors. En aquesta sessió familiar hi haurà menus adaptats als més petits perquè mengin peix amb tota tranquilitat i s’introdueixin poc a poc en el fantàstic món del productes del mar: una cuina rica, saludable, nutritiva, econòmica i per a totes les edats!

Alerta d’al·lèrgens: No es recomana l’activitat en cas de patir al·lèrgies alimentàries causades pel peix i marisc. Les degustacions també poden contenir fruits secs, pa, farina de blat, pasta i arròs de manera recurrent.

 


 

  • Data: tots els dimarts de juliol i agost.
  • Horari: de les 20:00h a les 22:00h.
  • Preu de l’activitat: 20 euros pels adults i 12 euros pels menors de 16 anys.
  • + Informació: Servei d’Atenció al Visitant. Museu de la Pesca. 972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
  • Lloc de l’activitat: Espai del Peix – Moll pesquer, s/n. 17230 Palamós

 

EN PRIMER TERME, L’EDIFICI ON HI HA L’ESPAI DEL PEIX
x-lloc-espai-del-peix-vp01-agenda-de-palamos

Activa la geolocalització

 

 

 

TOT SEGUIT ET CONVIDEM A DESAR UN COMENTARI SOBRE AQUESTA ACTIVITAT

Tant si ets de l’entitat organitzadora, per animar a la gent a participar en l’activitat que organitzeu, com si ets una persona que vols aportar alguna informació addicional a l’activitat o donar la teva opinió posterior sobre com s’ha desenvolupat l’acte, si t’ha agradat o no, si en vols fer alguna crítica o per felicitar als organitzadors, t’oferim la possibilitat d’escriure un text tot seguit. Cal assenyalar que, amb l’objectiu de vetllar per a una correcció dels textes en les formes (s’acceptaran les crítiques però no els insults ni les faltes de respecte) i per evitar spams (parlant de coses que no tenen res a veure amb el tema en concret), les opinions, abans de publicar-se, passaran per un sistema de moderació. Televisió Palamós et recomana llegir la Política de Privacitat abans d’omplir aquest formulari.