Quan:
14 de Agost de 2019 @ 19:30
2019-08-14T19:30:00+02:00
2019-08-14T19:45:00+02:00
On:
ESPAI DEL PEIX

 

Viu una nova experiència gastronòmica i culinària a l’Espai del Peix amb un circuit complet al món del peix, des que es comercialitza a la llotja fins que el degustem a la nostra taula.

Participa en tots els passos que duen el peix del mercat al plat. Visitarem el mercat de la llotja del peix de Palamós per comprovar la gran diversitat, quantitat i riquesa de producte que s’hi pot trobar. Triarem, comprarem i pujarem a l’Espai del Peix per participar en un taller i cuinar-lo seguint el receptari tradicional del pescadors palamosins, autèntics experts de la cuina marinera i els millors coneixedors dels productes del mar.

Finalment seurem plegats per degustar el resultat del nostre treball i aprenentatge, tot maridat amb vi DO Empordà Perelada i cervesa Damm Inèdit.

 


 

  • Data: tots els dimecres de juliol i agost.
  • Horari: de les 19:30h a les 22:00h.
  • Preu de l’activitat: 25 euros. Places limitades a un màxim de 14 persones.
  • + Informació: Servei d’Atenció al Visitant. Museu de la Pesca. 972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
  • Llocs de l’activitat: Mercat de la llotja i Espai del Peix.

 

EN PRIMER TERME, L’EDIFICI ON HI HA L’ESPAI DEL PEIX
x-lloc-espai-del-peix-vp01-agenda-de-palamos

Activa la geolocalització

 

 

 

TOT SEGUIT ET CONVIDEM A DESAR UN COMENTARI SOBRE AQUESTA ACTIVITAT

Tant si ets de l’entitat organitzadora, per animar a la gent a participar en l’activitat que organitzeu, com si ets una persona que vols aportar alguna informació addicional a l’activitat o donar la teva opinió posterior sobre com s’ha desenvolupat l’acte, si t’ha agradat o no, si en vols fer alguna crítica o per felicitar als organitzadors, t’oferim la possibilitat d’escriure un text tot seguit. Cal assenyalar que, amb l’objectiu de vetllar per a una correcció dels textes en les formes (s’acceptaran les crítiques però no els insults ni les faltes de respecte) i per evitar spams (parlant de coses que no tenen res a veure amb el tema en concret), les opinions, abans de publicar-se, passaran per un sistema de moderació. Televisió Palamós et recomana llegir la Política de Privacitat abans d’omplir aquest formulari.