Quan:
15 de setembre de 2019 @ 12:30
2019-09-15T12:30:00+02:00
2019-09-15T12:45:00+02:00
On:
POBLAT ÍBER DE CASTELL

 

Visita guiada al poblat iber de Castell de la mà dels tècnics del Museu d’Arqueologia de Catalunya-Ullastret, responsables del jaciment.

Els especialistes ens ajudaran a interpretar el jaciment, habitat entre els segles VII aC a II dC, i l’estat de la seva excavació. Situat en un promontori de fàcil defensa, amb vistes extraordinàries sobre el litoral, els científics estan reconstruint la història del poblat, un enclavament estratègic per al comerç del territori amb els pobles de la Mediterrània.

Parlarem del poble iber i de la seva cultura, dels indiketes i de la importància de Castell, del seu urbanisme i de tot allò que encara ens falta per saber per comprendre el seu origen i evolució, fins al seu abandó en avançar la romanització.

 


 

  • Data: diumenge 15 de setembre.
  • Horari: a les 12:30h.
  • Preu de l’activitat: gratuït (cal inscripció prèvia).
  • + Informació: Servei d’Atenció al Visitant. Museu de la Pesca. 972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
  • Lloc de l’activitat: Poblat iber de Castell. Espai Natural de Castell-Cap Roig.

 

IMATGE DEL POBLAT IBER DE CASTELL
x-lloc-poblat-iber-de-castell-ve01-agenda-de-palamos

Activa la geolocalització

 

 

 

TOT SEGUIT ET CONVIDEM A DESAR UN COMENTARI SOBRE AQUESTA ACTIVITAT

Tant si ets de l’entitat organitzadora, per animar a la gent a participar en l’activitat que organitzeu, com si ets una persona que vols aportar alguna informació addicional a l’activitat o donar la teva opinió posterior sobre com s’ha desenvolupat l’acte, si t’ha agradat o no, si en vols fer alguna crítica o per felicitar als organitzadors, t’oferim la possibilitat d’escriure un text tot seguit. Cal assenyalar que, amb l’objectiu de vetllar per a una correcció dels textes en les formes (s’acceptaran les crítiques però no els insults ni les faltes de respecte) i per evitar spams (parlant de coses que no tenen res a veure amb el tema en concret), les opinions, abans de publicar-se, passaran per un sistema de moderació. Televisió Palamós et recomana llegir la Política de Privacitat abans d’omplir aquest formulari.