Quan:
14 de Setembre de 2019 @ 17:00
2019-09-14T17:00:00+02:00
2019-09-14T17:15:00+02:00
On:
CAPELLA DEL CARME

 

Navegants d’aiguamolls. 2000 anys de secrets enfonsats“, produïda pel Museu d’Arqueologia de Catalunya, és una exposició adreçada a un públic familiar que explica de manera didàctica, rigorosa i entenedora com es construïen, navegaven i propulsaven els vaixells d’ara fa 2.000 anys: les característiques de la navegació i el comerç antics, i les innovacions tècniques, les característiques de la navegació i el comerç antics, i les innovacions tècniques aplicades en el disseny d’aquests vaixells que transitaven tant per un medi lacunar com al llarg de la costa.

Aquesta visita guiada a l’exposició recorrerà els espais que ocupa aquesta mostra: la Capella del Carme, on trobarem la rèplica d’una antiga embarcació de 9 metres d’eslora, i la sala d’exposicions temporals del Museu de la Pesca. Aquesta exposició estarà oberta entre el 23 de març i el 15 de setembre de 2019.

Organitza: Museu d’Arqueologia de Catalunya – Ullastret i Museu de la Pesca.

 


 

  • Data: dissabte 14 de setembre.
  • Horari: a les 17:00h.
  • Preu de l’activitat: gratuït. Places limitades. Cal reserva prèvia.
  • + Informació: Servei d’Atenció al Visitant. Museu de la Pesca. 972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
  • Lloc de l’activitat: Capella del Carme. C/Mossèn Miquel Costa, 25. Palamós.

 

FAÇANA LATERAL DE LA CAPELLA DEL CARME
x-lloc-capella-del-carmen-vp02

Activa la geolocalització

 

 

 

TOT SEGUIT ET CONVIDEM A DESAR UN COMENTARI SOBRE AQUESTA ACTIVITAT

Tant si ets de l’entitat organitzadora, per animar a la gent a participar en l’activitat que organitzeu, com si ets una persona que vols aportar alguna informació addicional a l’activitat o donar la teva opinió posterior sobre com s’ha desenvolupat l’acte, si t’ha agradat o no, si en vols fer alguna crítica o per felicitar als organitzadors, t’oferim la possibilitat d’escriure un text tot seguit. Cal assenyalar que, amb l’objectiu de vetllar per a una correcció dels textes en les formes (s’acceptaran les crítiques però no els insults ni les faltes de respecte) i per evitar spams (parlant de coses que no tenen res a veure amb el tema en concret), les opinions, abans de publicar-se, passaran per un sistema de moderació. Televisió Palamós et recomana llegir la Política de Privacitat abans d’omplir aquest formulari.