Quan:
13 de Setembre de 2019 @ 16:30
2019-09-13T16:30:00+02:00
2019-09-13T16:45:00+02:00
On:
LLOTJA DEL PEIX

 

Visita per conèixer el funcionament de la subhasta diària del peix a la llotja de Palamós i l’organització del sector pesquer local. Amb l’ajuda d’uns audiovisuals, plafons expositius i l’acompanyament en tot moment d’un guia, s’interpreta l’escena diària de la subhasta, qui és qui en aquest escenari, el seu funcionament, es comenta l’origen de les espècies que s’hi veuen, les embarcacions que les capturen i els caladors on treballen els pescadors, així com la seva organització a l’entorn de la confraria.

Aquesta activitat té la voluntat de sensibilitzar el visitant cap a l’activitat pesquera, la gent que hi treballa i els productes del mar.

Activitat sense reserva prèvia, amb la possibilitat de compra anticipada a la recepció del Museu de la Pesca. Places limitades a l’aforament de la visita.

Reserva de grups: consulteu disponibilitat, horaris i pressupost al Servei d’Atenció al Visitant del Museu de la Pesca.
L’activitat es pot veure alterada per la meteorologia i la disponibilitat de peix a la subhasta.

 


 

  • Data: tots els divendres no festius.
  • Horaris: a les 16:30h, 17:00h i 17:30h.
  • Preu de l’activitat: 1,5 euros.
  • + Informació: Servei d’Atenció al Visitant. Museu de la Pesca. 972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
  • Punt de trobada: Museu de la Pesca – Moll pesquer, s/n. 17230 Palamós

 

DARRERA EL MUSEU ES TROBA LA LLOTJA DEL PEIX
x-lloc-museu-de-la-pesca-vp01

Activa la geolocalització

 

 

TOT SEGUIT ET CONVIDEM A DESAR UN COMENTARI SOBRE AQUESTA ACTIVITAT

Tant si ets de l’entitat organitzadora, per animar a la gent a participar en l’activitat que organitzeu, com si ets una persona que vols aportar alguna informació addicional a l’activitat o donar la teva opinió posterior sobre com s’ha desenvolupat l’acte, si t’ha agradat o no, si en vols fer alguna crítica o per felicitar als organitzadors, t’oferim la possibilitat d’escriure un text tot seguit. Cal assenyalar que, amb l’objectiu de vetllar per a una correcció dels textes en les formes (s’acceptaran les crítiques però no els insults ni les faltes de respecte) i per evitar spams (parlant de coses que no tenen res a veure amb el tema en concret), les opinions, abans de publicar-se, passaran per un sistema de moderació. Televisió Palamós et recomana llegir la Política de Privacitat abans d’omplir aquest formulari.