Quan:
14 de Agost de 2019 @ 18:00
2019-08-14T18:00:00+02:00
2019-08-14T18:15:00+02:00
On:
CAPELLA DEL CARME

 

Antiga capella annexa a l’Hospital de Pobres de Palamós, edificada el 1786 gràcies al llegat de mossèn Miquel Costa. Recentment, ha estat rehabilitada i reconvertida en equipament cultural per esdevenir espai de referència i porta d’entrada al patrimoni local. La capella del Carme compleix un doble objectiu: posar en relleu la història i el paisatge de la vila, i fomentar les arts plàstiques. Funciona com un complement de l’oferta temàtica del Museu de la Pesca en l’àmbit del patrimoni i l’art locals.

Aquest centre d’interpretació del patrimoni reivindica el patrimoni cultural i natural de Palamós com un element de cohesió de la identitat de la població. Amb l’audiovisual Jo, el paisatge, el visitant s’endinsa en el territori i en la història de la vila tot fent un recorregut pels seus elements més singulars i destacats.

Al seu torn, l’Espai Ezequiel Torroella contribueix al reconeixement d’aquest pintor palamosí, especialitzat en marines postimpressionistes de la Costa Brava, amb una exposició permanent d’obres seleccionades. El llegat que va fer la seva esposa, Maria Forné Carreras, contribueix al foment de les arts plàstiques i permet impulsar la creació artística municipal amb accions i iniciatives culturals.

Important: Entre el 23 de març i el 15 de setembre 2019, en lloc de l’exposició pictòrica del pintor Ezequiel Torroella, s’ofereix l’exposició “Navegants d’aiguamolls. 2000 anys de secrets enfonsats“, produïda pel Museu d’Arqueologia de Catalunya.

.

 


 

  • Data: obert tots els dies de juliol i agost.
  • Horari: juliol i agost: de dilluns a diumenge, de 18:00h. a 21:00h. | De setembre a juny: divendres i dissabtes, de 17:00h. a 20:00h; diumenges i festius, d’11:00h a 14:00h. | Dies de tancament: 25 i 26 de desembre; 1 i 6 de gener.
  • Preu de l’activitat: gratuït.
  • + Informació: Servei d’Atenció al Visitant. Museu de la Pesca. 972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
  • Lloc de l’activitat: Capella del Carme. C/Mossèn Miquel Costa, 25. Palamós.

 

IMATGE DE LA FAÇANA LATERAL DE LA CAPELLA DEL CARME
x-lloc-capella-del-carmen-vp02

Activa la geolocalització

 

 

 

TOT SEGUIT ET CONVIDEM A DESAR UN COMENTARI SOBRE AQUESTA ACTIVITAT

Tant si ets de l’entitat organitzadora, per animar a la gent a participar en l’activitat que organitzeu, com si ets una persona que vols aportar alguna informació addicional a l’activitat o donar la teva opinió posterior sobre com s’ha desenvolupat l’acte, si t’ha agradat o no, si en vols fer alguna crítica o per felicitar als organitzadors, t’oferim la possibilitat d’escriure un text tot seguit. Cal assenyalar que, amb l’objectiu de vetllar per a una correcció dels textes en les formes (s’acceptaran les crítiques però no els insults ni les faltes de respecte) i per evitar spams (parlant de coses que no tenen res a veure amb el tema en concret), les opinions, abans de publicar-se, passaran per un sistema de moderació. Televisió Palamós et recomana llegir la Política de Privacitat abans d’omplir aquest formulari.