VISITA GUIADA A LA SUBHASTA DEL PEIX

18 d’octubre 2019

ATENCIÓ! Amb motiu de la jornada de vaga general anunciada per aquest divendres, el Museu de la Pesca ha decidit suspendre aquesta activitat.

Cada divendres a les 16,30h. 17,00h. i 17,30h. el Museu de la Pesca et proposa una visita per conèixer el funcionament de la subhasta diària del peix a la llotja de Palamós i l’organització del sector pesquer local.

Amb l’ajuda d’uns audiovisuals, plafons expositius i l’acompanyament en tot moment d’un guia, s’interpreta l’escena diària de la subhasta, qui és qui en aquest escenari, el seu funcionament, es comenta l’origen de les espècies que s’hi veuen, les embarcacions que les capturen i els caladors on treballen els pescadors, així com la seva organització a l’entorn de la confraria.

Aquesta activitat té la voluntat de sensibilitzar el visitant cap a l’activitat pesquera, la gent que hi treballa i els productes del mar.

El preu de l’entrada és de 1,5 euros. Compra de tiquets el mateix dia de l’activitat a la recepció del Museu de la Pesca. Places limitades a l’aforament de la visita. Per la reserva de grups consulteu disponibilitat, horaris i pressupost al Servei d’Atenció al Visitant del Museu de la Pesca.

L’activitat es pot veure alterada per la meteorologia i la disponibilitat de peix a la subhasta.

INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA

}

data i hora de l’esdeveniment
18 d’octubre de 2019 – 16:30h

c

propera data d’aquesta activitat
25 d’octubre (tots els divendres)

preu d’accés al recinte o al servei
1,5 euros. No cal reserva prèvia.

entitat organitzadora
Museu de la Pesca

telèfon de contacte
Servei d’Atenció 972 600 424

correu electrònic de l’organitzador
infomuseu@palamos.cat

lloc proper per estacionar el cotxe
aparcament de La Planassa

punt de trobada o localització
Espai del Peix

ACTIVA EL SISTEMA DE GEOLOCALITZACIÓ

Clicant sobre la imatge entraràs a Google Maps on, de forma automàtica, trobaràs una icona vermella indicant l’espai on es fa l’activitat anunciada. Si necesites saber com arribar al lloc, marca tot seguit la icona de “com arribar” que trobaràs a la columna de l’esquerra. Selecciona si vas a peu o en cotxe i marca un punt d’origen (el pots escriure a dalt de tot de la barra lateral o bé pots fer dos clics seguits en qualsevol punt del mapa) i et marcarà la ruta per arribar a l’objectiu..

Gràcies per visitar-nos !

Desitgem que t'hagi agradat aquest nou servei del web de Televisió Palamós, que té com a objectiu informar-te sobre les publicacions de l'AGENDA D'ACTIVITATS.

Tornar al menú de l'agenda

Informació municipal

Agraïm el suport de

Agraïm el suport de

Cartellera del Baix Empordà

T’agrada el nostre Facebook?

Facebook Pagelike Widget

Novetats a TV Palamós

Espai d’informació municipal

Agraïm el suport de

Agraïm el suport de

Agraïm el suport de

Promociona el teu negoci

dst-promociona-el-teu-negoci-vr01

Cartellera del Baix Empordà

Informació meteorològica

Gràcies per visitar-nos !

 
Desitgem que t’hagi agradat aquest nou servei del web de Televisió Palamós, que té com a objectiu informar-te sobre l’AGENDA D’ACTIVITATS. 

Tornar al menú de l’agenda