CONCURS CULINARI: “FOCS CREUATS!”

23 d’octubre 2019

Aquest dimecres 23 d’octubre l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palamós porta a terme la tercera i darrera jornada dels “Focs creuats! 2019”, el primer concurs de cuina per a joves. Una proposta lúdica i divertida que té com a objectiu introduïr els joves al món de la cuina, aportant-los els coneixements bàsics per a poder elaborar una cuina senzilla, equilibrada i saludable.

Aquest concurs està adreçat a nois i noies del municipi de 13 a 30 anys, es dur a terme a l’Espai del Peix i es va iniciar el dimecres 9 d’octubre, seguint posteriorment els dies 16 i 23 d’octubre. Totes les sessions, gratuïtes, s’inclouen dins les jornades “Palamós Gastronòmic” i es realitzen de les 17:30 a les 19:30h.

Aquesta activitat està pensada per a equips de 3 o 4 joves que assessorats per professionals de la cuina han de preparar-se per fer, amb producte de proximitat i de temporada, els millors entrants, un plat principal i postres.

Els cuiners professionals que assessoren els joves durant el concurs són: Antoni Izquierdo (restaurant Mas dels Arcs), Agustí Soto (restaurant Can Guillermo), Tomàs Brull (restaurant DVisi) i Xavier Jabato (restaurant Maria de Cadaqués)

Els concursants es troben durant aquestes sessions del concurs, amb diverses proves que han de superar per a l’elaboració de les seves receptes, per a les quals compten tant amb comodins d’ajuda com amb entrebancs, com pot ser poder agafar un ingredient d’un altre equip o penalitzar-los cinc minuts sense poder cuinar.

L’equip guanyador del primer concurs de cuina per a joves, “Focs creuats!”, tindrà com a premi una experiència gastronòmica en un dels restaurants col·laboradors.

INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA

}

data i hora de l’esdeveniment
23 d’octubre de 2019 – 17:30h

c

propera data d’aquesta activitat
no hi han més dates programades

preu d’accés al recinte o al servei
activitat gratuïta

entitats organitzadores
Punt Jove i Espai del Peix

telèfon de contacte
Punt Jove 972 313739

correu electrònic de l’organitzador
espai.jove@palamos.cat

lloc proper per estacionar el cotxe
aparcament de La Planassa

punt de trobada o localització
a l’Espai del Peix

ACTIVA EL SISTEMA DE GEOLOCALITZACIÓ

Clicant sobre la imatge entraràs a Google Maps on, de forma automàtica, trobaràs una icona vermella indicant l’espai on es fa l’activitat anunciada. Si necesites saber com arribar al lloc, marca tot seguit la icona de “com arribar” que trobaràs a la columna de l’esquerra. Selecciona si vas a peu o en cotxe i marca un punt d’origen (el pots escriure a dalt de tot de la barra lateral o bé pots fer dos clics seguits en qualsevol punt del mapa) i et marcarà la ruta per arribar a l’objectiu..

Gràcies per visitar-nos !

Desitgem que t'hagi agradat aquest nou servei del web de Televisió Palamós, que té com a objectiu informar-te sobre les publicacions de l'AGENDA D'ACTIVITATS.

Tornar al menú de l'agenda

Informació municipal

Agraïm el suport de

Agraïm el suport de

Cartellera del Baix Empordà

T’agrada el nostre Facebook?

Facebook Pagelike Widget

Novetats a TV Palamós

Espai d’informació municipal

Agraïm el suport de

Agraïm el suport de

Agraïm el suport de

Promociona el teu negoci

dst-promociona-el-teu-negoci-vr01

Cartellera del Baix Empordà

Informació meteorològica

Gràcies per visitar-nos !

 
Desitgem que t’hagi agradat aquest nou servei del web de Televisió Palamós, que té com a objectiu informar-te sobre l’AGENDA D’ACTIVITATS. 

Tornar al menú de l’agenda