Novetats a TV Palamós

Agraïm el suport de

Promociona el teu negoci

dst-promociona-el-teu-negoci-vr01

Informació meteorològica

HORA OFICIAL DE PALAMÓS facilitada per un rellotge atòmicCalendari d’aquest mes

Novembre 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
     
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

TALLER DE MUSICOTERÀPIA

28 de novembre 2019

Taller de musicoteràpia amb el mètode GIM (Imatge Guiada amb Música), que utilitza la música per desenvolupar experiències internes al servei de la integritat física, psicològica i espiritual.

Es tracta d’un potent mètode terapèutic de transformació. La persona fa viatges d’autoconeixement a través de l’evocació d’imatges, que són metàfores de la nostra psique. Es basa en la psicologia humanista, transpersonal i junguiana. S’utilitza la música, sobretot clàssica, com a co-terapeuta. El programa musical s’escull a partir del focus de treball marcat a cada sessió. Aquest mètode de musicoteràpia es va iniciar en els anys 60 als EEUU”.

Cada sessió del mètode GIM de musicoteràpia sol constar de 5 parts:

  1. Conversa inicial: la persona decideix què vol treballar aquell dia (pot ser un tema no resolt de la vida de la persona, una pregunta, un somni, un estat d’ànim, un decisió que hagi de prendre…).
  2. Inducció: la persona s’estira amb els ulls tancats i els terapeutes fem suggerències verbals perquè es relaxi, atenent a la seva respiració i llenguatge corporal. Encara no sona la música..
  3. Audició musical: durant la música, que dura entre 30-40 minuts, la persona va explicant el que experimenta (sensacions corporals, records, imatges, emocions…) i els terapeutes fem algunes preguntes per ajudar-la a profunditzar en l’experiència.
  4. Integració: quan acaba la música, convidem la persona a expressar el que ha viscut de manera no-verbal (dibuix, modelatge, escriptura).
  5. Conversa final: dialoguem sobre l’experiència viscuda, i és la persona (no el terapeuta) qui la interpreta, per connectar-la amb el tema que volia treballar.

Aquesta activitat es realitzarà en un local de la residència assistida “Palamós Gent Gran” en dijous alterns (cada quinze dies) a les 18:00h. sota la supervisió de la doctora Anna Nadal i està organitzada per la delegació de l’Associació de Fibromiàlgia del Baix Empordà.

Per a més informació adreceu-vos al següent correu:
eulaliafibromialgiabaixemporda@hotmail.com o podeu trucar al 696 932 180 Eulàlia Murillo – delegada de l’Associació de Fibromiàlgia al Baix Empordà.

INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA

}

data i hora de l’esdeveniment
28 de novembre de 2019 – 18:00h

c

properes dates d’aquesta activitat
en dijous alterns (cada quinze dies)

preu d’accés al recinte o al servei
activitat gratuïta

entitat organitzadora
ACAF – Baix Empordà

telèfon de contacte
696 932 180

correu electrònic de l’organitzador
eulaliafibromialgiabaixemporda@hotmail.com

lloc proper per estacionar el cotxe
aparcament del carrer S. Bañeras

punt de trobada o localització
Residència Palamós Gent Gran

ACTIVA EL SISTEMA DE GEOLOCALITZACIÓ

Clicant sobre la imatge entraràs a Google Maps on, de forma automàtica, trobaràs una icona vermella indicant l’espai on es fa l’activitat anunciada. Si necesites saber com arribar al lloc, marca tot seguit la icona de “com arribar” que trobaràs a la columna de l’esquerra. Selecciona si vas a peu o en cotxe i marca un punt d’origen (el pots escriure a dalt de tot de la barra lateral o bé pots fer dos clics seguits en qualsevol punt del mapa) i et marcarà la ruta per arribar a l’objectiu..

Gràcies per visitar-nos !

Desitgem que t'hagi agradat aquest nou servei del web de Televisió Palamós, que té com a objectiu informar-te sobre les publicacions de l'AGENDA D'ACTIVITATS.

Tornar al menú de l'agenda

Espai d’informació municipal:

Agraïm el suport de

Agraïm el suport de

Cartellera del Baix Empordà

T’agrada el nostre Facebook?

Facebook Pagelike Widget

Novetats a TV Palamós

Espai d’informació municipal

Agraïm el suport de

Agraïm el suport de

Agraïm el suport de

Promociona el teu negoci

dst-promociona-el-teu-negoci-vr01

Cartellera del Baix Empordà

Informació meteorològica

Gràcies per visitar-nos !

 
Desitgem que t’hagi agradat aquest nou servei del web de Televisió Palamós, que té com a objectiu informar-te sobre l’AGENDA D’ACTIVITATS. 

Tornar al menú de l’agenda