Quan:
15 de Setembre de 2019 @ 9:30
2019-09-15T09:30:00+02:00
2019-09-15T09:45:00+02:00
On:
PLAÇA MOSSÈN GUMERSIND

 

Aquest diumenge 15 de setembre agafa la bici i apuntat a la Festa del Pedal 2019, una activitat popular i oberta a tothom que enguany arriba a la seva 32ena. edició. Es tracta d’una iniciativa de l’Associació de Veïns de Sant Joan que, des de l’any 1982 va aplegar, durant 30 edicions, milers de persones amb l’objectiu de gaudir en família d’una passejada primaveral. L’any 2012 es va suspendre l’activitat, fins al 2018, any en que es va recuperar la festa.

Convertim de nou la pedalada en una festa familiar per gaudir d’un passeig popular amb bici, fent un itinerari planer de 12’82 quilòmetres de recorregut, amb sortida i arribada a Sant Joan. La sortida es farà a les 09:30h des de la plaça de Mossèn Gumersind. Al cap d’una hora tothom s’aturarà a esmorzar a Castell, abans d’iniciar el retorn cap a Sant Joan on, en acabar l’itinerari, hi haurà ambientació musical i es farà el sorteig d’una bici entre tots els participants.

Podeu consultar el mapa del recorregut aquí. Atenció! el mapa que us posem procedeix del facebook oficial de l’Ajuntament de Palamós. Tot i així, no és del tot exacte atès que hi ha alguna variació que no hi figura actualitzada: un cop passat el pont vermell (Eiffel), es farà un gir a l’esquerra per anar a buscar el carrer Santiago Bañeras. Es passarà per darrera el camp de futbol i es continuarà fins a l’alçada del carrer Vincke on girarem a la dreta per agafar aquest carrer fins arribar al Passeig del Mar.

Enguany volem ser més sostenibles per això podreu omplir la vostra cantimplora amb les fonts que trobareu instal·lades a Castell i a la plaça Mossèn Gumersind de Sant Joan!

Les inscripcions es poden fer on-line en aquest enllaç o bé, el mateix dia de la bicicletada a partir de les 08:30h. El preu de la inscripció és de 4 euros, però si la feu anticipada us costarà només 3 euros per persona. Es poden fer fins a 5 inscripcions de cop. Recollida de dorsals: de 08:30h a 09:30h. És important inscriure a tot aquell que participi de l’activitat, ja sigui pedalant o d’acompanyant (petits amb cadireta o altres) per poder assegurar que tot participant està cobert per l’assegurança en cas d’accident.

 


 

  • Data: diumenge 15 de setembre.
  • Horari: a les 09:30h.
  • Preu de l’activitat: inscripció anticipada 3 euros | inscripció el mateix diumenge 4 euros.
  • Organitza: Associació de Veïns de Sant Joan.
  • Punt de sortida: plaça Mossèn Gumersind. Sant Joan de Palamós.

 

IMATGE PROMOCIONAL DE LA XXXII FESTA DEL PEDAL
x-imatge-promocional-32-festa-de-pedal-ve01-agenda-de-palamos

Activa la geolocalització

 

 

 

TOT SEGUIT ET CONVIDEM A DESAR UN COMENTARI SOBRE AQUESTA ACTIVITAT

Tant si ets de l’entitat organitzadora, per animar a la gent a participar en l’activitat que organitzeu, com si ets una persona que vols aportar alguna informació addicional a l’activitat o donar la teva opinió posterior sobre com s’ha desenvolupat l’acte, si t’ha agradat o no, si en vols fer alguna crítica o per felicitar als organitzadors, t’oferim la possibilitat d’escriure un text tot seguit. Cal assenyalar que, amb l’objectiu de vetllar per a una correcció dels textes en les formes (s’acceptaran les crítiques però no els insults ni les faltes de respecte) i per evitar spams (parlant de coses que no tenen res a veure amb el tema en concret), les opinions, abans de publicar-se, passaran per un sistema de moderació. Televisió Palamós et recomana llegir la Política de Privacitat abans d’omplir aquest formulari.