head2-covid-19-televisio-palamos

NOTA INFORMATIVA DE TELEVISIÓ PALAMÓS

Des de la darrera setmana de març fins al 30 de juny, Televisió Palamós ha portat a terme, en el seu web oficial, un especial informatiu sobre la incidència del COVID-19. En el transcurs de 100 dies, tot i el pressupost limitat del que disposem per treballar, us hem fet arribar, diàriament, les dades estadístiques dels malalts per la pandèmia, infografies, imatges, videoconferències sobre la incidència del coronavirus en la societat palamosina, notes de premsa i un apartat específic d’informació municipal relacionada amb la pandèmia, així com les normatives establertes durant el confinament i en les diferents fases de desescalada.

Un cop aixecat l’Estat d’Alarma, decretat pel govern central i atès que actualment (i esperem que per molt de temps) la incidència de la pandèmia ha minvat considerablement en la nostra zona geogràfica, ha partir de l’1 de juliol aquest especial informatiu, així com l’apartat d’informació municipal sobre la pandèmia queden provisionalment desactivats, en el ben entès que en cas d’un nou rebrot important a la tardor-hivern, tornaríem a posar-los operatius.

Coincidint amb l’inici de l’estiu, serveis que estaven aturats per la pandèmia, com l’Agenda d’Activitats de Palamós i la Cartellera Cinematogràfica del Baix Empordà, els tornarem a activar de manera gradual entre l’1 i el 10 de juliol (data en la que ja tenen que estar plènament operatius). Més endavant, a la tardor, tornaran les videoconferències de TV Palamós i altres serveis que, en funció de possibles acords amb l’Ajuntament de Palamós, es poguéssin anar activant progressivament.