TERRITORI 17230

El programa divulgatiu de la societat palamosina

Per a més informació sobre les icones del control de reproducció de vídeos, i per a consultes en cas d'un error de visualització, clica damunt d'aquest text

A l’accedir a aquesta secció de visionat dels programes es possible que, en algunes ocasions, no es mostri cap imatge ni cap de les icones del reproductor. Si apareix un fons de color blau, vol dir que està acabant de carregar el vídeo. Si tot seguit aquest ja s’activa, perfecte! Però si apareix un fons negre, caldrà refrescar (actualitzar) la pàgina (també pots clicar damunt el logo gros de TVP). 

Per a accedir al reproductor de vídeos, cal posar el cursor del ratolí damunt la imatge que encapçala cada enregistrament: d’esquerra a dreta, la primera icona és per fer “play” i “pausa” (de fet, si fas un clic amb el ratolí a sobre la imatge també servirà per iniciar o pausar el vídeo), al costat hi ha la opció d’adelantar o atrasar 10 segons el visionat (per exemple, per retrocedir 40 segons, haurem de clicar 4 cops seguits la icona d’anar cap endarrere).

Es pot silenciar el so ràpidament si cliques just a sobre la icona de l’altaveu. Amb la barra del costat podràs pujar o baixar el so del vídeo.

Clicant sobre la icona en forma d’engranatge podràs triar la velocitat de visionat per veure el vídeo més ràpid o més lent i també podràs escollir la qüalitat d’imatge a 480p, 720p i a 1080p com en dispositius de control similars (per exemple Youtube, Vimeo…).

Destaquem finalment la icona situada més a la dreta. Si la cliques s’activarà una pantalla petita (pot ser ideal si vols anar veient altres pàgines web mentre tens aquesta pantalla flotant i sempre visible en el lloc que vulguis).

TERRITORI 17230 – PROGRAMA 003
Avui parlem de la “3a. Mostra del disc antic”

Aquest proper dissabte 21 de maig torna la “Mostra del disc antic” a Palamós. En aquesta tercera edició es retorna al carrer Cervantes i a més, l’espai s’amplia al sector de l’Arbreda Municipal on, al llarg del dia s’hi faran diferents activitats complementàries a la Mostra: vermut popular, botifarrada, concert dels Dex’s Band i actuacions de Dj’s.

Per parlar de tot plegat, en aquest tercer programa ens acompanyarà en Josep Maria García, de l’Associació Municipal i Social Club de Fans 60, 70, 80. Participaran com a tertulians, en Martí Camós, la Maria Roviralta i en Joan Sánchez. La realització i moderació d’aquest nou espai divulgatiu, anirà a càrrec del director de Televisió Palamós, Miquel Figueras.

TERRITORI 17230 – PROGRAMA 002
Avui parlem del “Palamós Terra de Mar”

Aquest cap de setmana (14 i 15 de maig) es farà una nova edició del “Palamós Terra de Mar” dedicada, enguany, a rememorar els orígens de l’excursionisme marítim a casa nostra. I com cada any, es podran visitar diferents embarcacions, iniciar-se en esports nàutics, navegar pel litoral… També hi haurà jocs i entreteniments per als més petits.

Per parlar de tot plegat, en aquest segon programa ens acompanyarà en Raül Mata, membre de l’organització del “Palamós Terra de Mar”. Participaran com a tertulians, en Lluís Colàs, la Dolors Martos i en Manel Salvador. La realització i moderació d’aquest nou espai divulgatiu, anirà a càrrec del director de Televisió Palamós, Miquel Figueras.

TERRITORI 17230 – PROGRAMA 001
Avui parlem del “Sant Joan florit i artesà”

Aquest proper diumenge 8 de maig, el barri de Sant Joan us convida a gaudir d’una nova edició del “Sant Joan florit i artesà”, amb un munt d’activitats per a totes les edats: carrers engalanats i espais florits, mostra de pintura, exposició de nines del món, concursos, passejades amb ponis i diverses activitats musicals.

Per parlar de tot plegat, en aquest primer programa ens acompanyarà en Carles Sala, president de l’Associació de Veïns de Sant Joan. Participaran com a tertulians, en Santi Ferrerfàbrega, la Carme Pantinat i en Miquel Casagran. La realització i moderació d’aquest nou espai divulgatiu, anirà a càrrec del director de Televisió Palamós, Miquel Figueras.