Quan:
11 de Setembre de 2019 @ 11:00
2019-09-11T11:00:00+02:00
2019-09-11T11:15:00+02:00
On:
PLAÇA DE CATALUNYA

 

Aquest dimecres 11 de setembre, a les 11:00h, s’iniciaran les activitats del programa de la Diada amb una cercavila per Palamós protagonitzada per la Colla Gegantera i Grallers i que anirà de l’Ajuntament de Palamós a la plaça de Catalunya.

A les 11:30h, començaran els actes oficials en motiu de la Diada Nacional, a la plaça de Catalunya, organitzats per l’Ajuntament de Palamós amb el ball de gegants, lectura del Manifest institucional i la hissada de la Senyera. Tot seguit es farà la tradicional ofrena floral al monument al poema de Ventura Gassol “Les tombes flamejants” i finalment hi haurà el cant de “Els Segadors” amb un coral conjunta de les corals palamosines.

Posteriorment, a les 12:00h, s’iniciarà la sortida dels autocars que surten del Passeig del Mar per anar a la manifestació de l’11 de setembre a Barcelona (inscripcions tancades).

Ja a la tarda, a les 19:00h, hi haurà sardanes al Passeig del Mar amb la Cobla Bisbal Jove, organitzades per l’Agrupació Sardanista Costa Brava. Trobareu informació addicional de l’audició de sardanes aquí.

 


 

  • Data: dimecres 11 de setembre
  • Horari: a partir de les 11:00h.
  • Preu de l’activitat: gratuït.
  • Organitza: Ajuntament de Palamós.
  • Llocs de l’activitat: davant l’Ajuntament, a la Plaça de Catalunya i al Passeig del Mar.

 

ONZE DE SETEMBRE, DIADA NACIONAL DE CATALUNYA
x-cartell2-diada-onze-de-setembre-2019-ve01-agenda-de-palamos

Activa la geolocalització

 

 

 

TOT SEGUIT ET CONVIDEM A DESAR UN COMENTARI SOBRE AQUESTA ACTIVITAT

Tant si ets de l’entitat organitzadora, per animar a la gent a participar en l’activitat que organitzeu, com si ets una persona que vols aportar alguna informació addicional a l’activitat o donar la teva opinió posterior sobre com s’ha desenvolupat l’acte, si t’ha agradat o no, si en vols fer alguna crítica o per felicitar als organitzadors, t’oferim la possibilitat d’escriure un text tot seguit. Cal assenyalar que, amb l’objectiu de vetllar per a una correcció dels textes en les formes (s’acceptaran les crítiques però no els insults ni les faltes de respecte) i per evitar spams (parlant de coses que no tenen res a veure amb el tema en concret), les opinions, abans de publicar-se, passaran per un sistema de moderació. Televisió Palamós et recomana llegir la Política de Privacitat abans d’omplir aquest formulari.