Quan:
14 de Setembre de 2019 @ 10:00
2019-09-14T10:00:00+02:00
2019-09-14T10:15:00+02:00
On:
MUSEU DE LA PESCA

 

Vador és un pescador de pesca artesanal que surt a feinejar a la mar. El seu dia de pesca es torna en una aventura, on pescarà peixos de plàstic, galledes, soles de sabata. Provarà diferents tipus de pesca com l’arrossegament, el tresmall, l’aqüicultura… trobarà diferents tipus de peixos, de petits i de grans. I sobretot mostrarà la importància de reciclar i no malmetre el medi ambient amb els tipus de pesca intensives i el llançament de plàstics i residus.

I com que ell sol no pot fer-ho, vol ensenyar a tothom cóm s’ha de fer a través de tallers pedagògics participatius. Comptem amb tu!

Organitza Museu de la Pesca i GALP Costa Brava.

 


 

  • Data: dissabte 14 de setembre.
  • Horaris: a les 10:00h.
  • Preu de l’activitat: gratuït.
  • + Informació: Servei d’Atenció al Visitant. Museu de la Pesca. 972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
  • Punt de trobada: Museu de la Pesca – Moll pesquer, s/n. 17230 Palamós

 

AQUESTA ACTIVITAT ES FARÀ DAVANT EL MUSEU DE LA PESCA
x-lloc-museu-de-la-pesca-vp01

Activa la geolocalització

 

 

TOT SEGUIT ET CONVIDEM A DESAR UN COMENTARI SOBRE AQUESTA ACTIVITAT

Tant si ets de l’entitat organitzadora, per animar a la gent a participar en l’activitat que organitzeu, com si ets una persona que vols aportar alguna informació addicional a l’activitat o donar la teva opinió posterior sobre com s’ha desenvolupat l’acte, si t’ha agradat o no, si en vols fer alguna crítica o per felicitar als organitzadors, t’oferim la possibilitat d’escriure un text tot seguit. Cal assenyalar que, amb l’objectiu de vetllar per a una correcció dels textes en les formes (s’acceptaran les crítiques però no els insults ni les faltes de respecte) i per evitar spams (parlant de coses que no tenen res a veure amb el tema en concret), les opinions, abans de publicar-se, passaran per un sistema de moderació. Televisió Palamós et recomana llegir la Política de Privacitat abans d’omplir aquest formulari.