Quan:
1 de juliol de 2019 @ 17:00
2019-07-01T17:00:00+02:00
2019-07-01T17:15:00+02:00
On:
PASSEIG DEL MAR

 

L’Àrea de Promoció i Desenvolupament Local de La Bisbal organitza, durant tot l’estiu, demostracions de torn per tal de promoure i dinamitzar la marca Ceràmica de la Bisbal entre els turistes que hi ha a les diferents poblacions de la costa amb més atracció turística, com és el cas de Palamós, que cedeixen gratuïtament l’ocupació de la via pública i la connexió elèctrica.

El taller es realitza en espais públics, tals com places o passejos marítims, perquè els residents i turistes puguin gaudir en directe d’un ceramista en actiu i a la vegada oferir-los la possibilitat de provar el torn ceramista i fer un petit bol de ceràmica per endur-se cap a casa. A més a més, tots els que participen de l’activitat se’ls dóna un val per recollir un regal promocional, que poden bescanviar a l’Oficina de Turisme de La Bisbal.

En el cas concret de Palamós, tots els dilluns, dels mesos de juliol i agost, podeu participar en aquest taller de torns de ceràmica. L’activitat es porta a terme davant l’oficina de Turisme del Passeig del Mar i es realitza des de les 17:00h fins a les 20:30h.

Organitza: Àrea de Turisme de La Bisbal d’Empordà, amb la col·laboració de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Palamós.

 


 

  • Data: tots els dilluns de juliol i agost.
  • Horari: a les 17:00h.
  • Preu de l’activitat: gratuït.
  • + Informació: Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Palamós. oficinadeturisme@palamos.cat. Telèfon (+34) 972 600 550
  • Lloc de l’activitat: Passeig del Mar (davant l’Oficina de Turisme).

 

EL TALLER ES FA DAVANT DE L’OFICINA DE TURISME
x-lloc-taller-de-torns-de-ceramica-vp01-agenda-de-palamos

Activa la geolocalització

 

 

 

TOT SEGUIT ET CONVIDEM A DESAR UN COMENTARI SOBRE AQUESTA ACTIVITAT

Tant si ets de l’entitat organitzadora, per animar a la gent a participar en l’activitat que organitzeu, com si ets una persona que vols aportar alguna informació addicional a l’activitat o donar la teva opinió posterior sobre com s’ha desenvolupat l’acte, si t’ha agradat o no, si en vols fer alguna crítica o per felicitar als organitzadors, t’oferim la possibilitat d’escriure un text tot seguit. Cal assenyalar que, amb l’objectiu de vetllar per a una correcció dels textes en les formes (s’acceptaran les crítiques però no els insults ni les faltes de respecte) i per evitar spams (parlant de coses que no tenen res a veure amb el tema en concret), les opinions, abans de publicar-se, passaran per un sistema de moderació. Televisió Palamós et recomana llegir la Política de Privacitat abans d’omplir aquest formulari.