Quan:
3 de juliol de 2019 @ 19:00
2019-07-03T19:00:00+02:00
2019-07-03T19:15:00+02:00
On:
MOLL PESQUER

 

Des que surten a mar fins que tornen a port, els pescadors duen a terme tasques molt variades per portar el peix en terra. Moltes d’elles, no obstant, són desconegudes per molta gent. Amb la visita a la Gacelauna de les barques de l’extensió flotant del Museu de la Pesca, volem descobrir la seva feina i parlar del dia a dia d’un pescador a bord, tot recorreguent els diferents espais de treball.

Aquest recorregut permetrà conèixer les principals tècniques de pesca dels pescadors catalans, les característiques de l’embarcació i els mètodes de construcció, el dur treball a bord, el repartiment de responsabilitats o la vida quotidiana mentre naveguen. I és que, pujar a bord d’una nau visitable és un repte per als sentits: la inestabilitat d’un vaixell, l’olor d’una sala de màquines, la impressió d’un espai petit i angoixant, la percepció del fons del mar, el tacte d’una xarxa… són elements sensorials que apropen la gent a les embarcacions i reforcen el discurs del Museu, i el fan més entenedor, proper i participatiu.

Per un moment, ens posarem en la pell dels pescadors palamosins per poder valoritzar, en definitiva, la seva feina diària i el producte del seu treball.

 


 

  • Data: els dimecres de juliol i agost.
  • Horari: a les 19:00h. i també a les 20:00h.
  • Preu de l’activitat: per als adults 3 euros i per als menors de 16 anys 1,5 euros. Places limitades.
  • + Informació: Servei d’Atenció al Visitant. Museu de la Pesca. 972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
  • Punt de trobada: Museu de la Pesca – Moll pesquer, s/n. 17230 Palamós

 

NO US CONFONGUEU… NO ÉS LA “BARCA” GROSSA DEL DARRERA!
x-lloc-les-barques-del-peix-vp01-agenda-de-palamos

Activa la geolocalització

 

 

 

TOT SEGUIT ET CONVIDEM A DESAR UN COMENTARI SOBRE AQUESTA ACTIVITAT

Tant si ets de l’entitat organitzadora, per animar a la gent a participar en l’activitat que organitzeu, com si ets una persona que vols aportar alguna informació addicional a l’activitat o donar la teva opinió posterior sobre com s’ha desenvolupat l’acte, si t’ha agradat o no, si en vols fer alguna crítica o per felicitar als organitzadors, t’oferim la possibilitat d’escriure un text tot seguit. Cal assenyalar que, amb l’objectiu de vetllar per a una correcció dels textes en les formes (s’acceptaran les crítiques però no els insults ni les faltes de respecte) i per evitar spams (parlant de coses que no tenen res a veure amb el tema en concret), les opinions, abans de publicar-se, passaran per un sistema de moderació. Televisió Palamós et recomana llegir la Política de Privacitat abans d’omplir aquest formulari.