IRIS K-10

Tastets audiovisuals d’un màxim de 10 minuts enregistrats amb telèfon mòbil

Per a més informació sobre les icones del control de reproducció de vídeos clica damunt d'aquest text

Per a accedir al reproductor de vídeos, cal posar el cursor del ratolí damunt la imatge que encapçala cada enregistrament: d’esquerra a dreta, la primera icona és per fer “play” i “pausa” (de fet, si fas un clic amb el ratolí a sobre la imatge també servirà per iniciar o pausar el vídeo), al costat hi ha la opció d’adelantar o atrasar 10 segons el visionat (per exemple, per retrocedir 40 segons, haurem de clicar 4 cops seguits la icona d’anar cap endarrere).

Es pot silenciar el so ràpidament si cliques just a sobre la icona de l’altaveu. Amb la barra del costat podràs pujar o baixar el so del vídeo.

Clicant sobre la icona en forma d’engranatge podràs triar la velocitat de visionat per veure el vídeo més ràpid o més lent i també podràs escollir la qüalitat d’imatge a 480p, 720p i a 1080p com en dispositius de control similars (per exemple Youtube, Vimeo…).

Destaquem finalment la icona situada més a la dreta. Si la cliques s’activarà una pantalla petita (pot ser ideal si vols anar veient altres pàgines web mentre tens aquesta pantalla flotant i sempre visible en el lloc que vulguis).

CLICA AQUÍ SI NO VEUS EL VÍDEO

IRIS K-10  PROGRAMA 001
Focs artificials de la Festa Major 2022

IRIS K10 és un nou projecte de caràcter experimental, basat en enregistraments fets exclusivament amb telèfon mòbil i d’una durada màxima de 10 minuts. Un “calaix de sastre” amb petits tastets audiovisuals, de temàtiques variades, que s’aniran publicant esporàdicament.

En aquest primer programa t’oferim l’enregistrament dels 10 minuts més destacats del castell de focs artificials de la Festa Major 2022.