LES VIDEOCONFERÈNCIES DE TV PALAMÓS

NOTA INFORMATIVA DE TELEVISIÓ PALAMÓS

Durant aquests primers mesos de l’any, no es portaran a terme les VIDEOCONFERÈNCIES que habitualment fèiem cada setmana i en les què parlàvem amb diferents responsables d’entitats palamosines, regidors de l’ajuntament i diversos ciutadans coneguts per la seva tasca cultural, esportiva, social, turística, sanitària o educativa. També es reduirà la informació de L’AGENDA D’ACTIVITATS DE PALAMÓS que quedarà restringida a la publicació d’un llistat amb les activitats que ens han fet arribar tant l’ajuntament com diferents associacions. 

Atesa la incidència del Covid-19, que fa que en determinats moments s’anul·lin o modifiquin les dates d’algunes de les activitats i que dificulta la publicació d’una àmplia oferta publicitària que sufragui el cost d’aquestes diferents propostes informatives, i atès que, des de la darrera reunió que vam tenir amb l’alcalde abans de les festes de Nadal, a data d’avui encara no ens ha arribat oficialment per a aquest 2021 cap proposta concreta per part de l’Ajuntament de Palamós per ajudar també a garantir aquest i altres serveis digitals de Televisió Palamós amb el rigor, professionalitat i qualitat que us mereixeu, ens veiem transitòriament obligats a reduir o posposar algunes de les propostes que us oferim habitualment des d’aquest mitjà de comunicació local com són tant l’agenda com aquestes videoconferències setmanals.

Esperem que en el transcurs dels propers mesos tot plegat es vagi solucionant i poguem activar completament tant els serveis que fins ara us oferíem així com noves propostes que durant aquest temps de pausa obligada anirem preparant. Fins aviat. Molta cura i molta salut per a tothom!

 

VIDEOCONFERÈNCIA 32: AVUI PARLEM DE LES ACTIVITATS MÉS DESTACADES D’AQUESTES FESTES DE NADAL I REIS

En aquesta darrera videoconferència d’aquest 2020, en Miquel Casagran i en Miquel Figueras parlaran amb Pere Narbón, rector de la parròquia de Palamós i Sant Joan, i amb la Núria Botellé, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Palamós.

Amb ells farem tertúlia sobre activitats tant destacades durant aquestes festes nadalenques com per exemple: la celebració de la Missa del Gall, el caga-tió a l’Arbreda Municipal, la pista de patinatge a l’estenedor de xarxes, el campament reial a la plaça de l’esglèsia i la recepció dels Reis de l’Orient a totes les nenes i nens de Palamós el proper 5 de gener a la Nau dels 50 metres.

VIDEOCONFERÈNCIA 31: AVUI PARLEM AMB LES PRINCIPALS REPRESENTANTS DE L’ASSOCIACIÓ PROGAT PALAMÓS

En aquesta ocasió, en Carles Arnall i en Miquel Figueras conversaran amb la Dolors Joan, presidenta de Progat Palamós, amb la Carme Pantinat, secretària de l’associació, i amb la Margarita Caixàs, tresorera d’aquesta entitat local.

Amb elles farem una tertúlia distesa parlant sobre el control de les colonies de gats al nostre municipi, de com adoptar un gat, dels comportaments diferents dels gats i els gossos, i en general, de totes les activitats que porta a terme l’Associació Progat Palamós.

VIDEOCONFERÈNCIA 30: AVUI PARLEM SOBRE MOBILITAT I SEGURETAT CIUTADANA AMB L’ALFONS BARTOLOMÉ

Aquesta setmana parlarem de «botellons» i de les tasques que abans feien els agents cívics i que, a partir d’ara, farà la policia municipal. També parlarem de les 21 càmeres de lectura de matrícules que l’Ajuntament de Palamós està instal·lant pels carrers de la vila, dels semàfors de la rotonda del carrer Vincke i l’Avinguda Catalunya i de la última hora referent a les modificacions de circulació al barri vell. I ens han quedat molts més temes per una propera vegada…

I tot això ho farem amb format de tertúlia, i per videoconferència, amb la Dolors Martos, la Muntsa Abad, en Miquel Figueras i el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Alfons Bartolomé.

VIDEOCONFERÈNCIA 29: AVUI PARLEM AMB LA MARIA PUIG SOBRE POLÍTIQUES D’HABITATGE I PARTICIPACIÓ CIUTADANA

En Miquel Casagran, la Dolors Martos i en Miquel Figueras conversaran amb la Maria Puig, primera tinent d’alcalde i regidora d’Habitatge, Arxiu, Comunicació, Recursos Humans, Patrimoni Local i Participació Ciutadana.

Avui parlarem de la primera experiència de promoció d’habitatges socials en règim cooperatiu que s’impulsa a les comarques gironines. També dels tres pisos destinats a cobrir situacions d’emergència social habitacional al municipi. Del nou procés de participació ciutadana que ha de decidir la inversió de 200.000 euros dels pressupost municipal. I finalment, de l’apertura de les llums de Nadal.

VIDEOCONFERÈNCIA 28: AVUI PARLEM DE LA MARKETPLACE CLIC.CAT I DE LA CAMPANYA DE NADAL DE FECOTUR

En aquesta ocasió conversarem amb en Carles Arnall que avui, a banda de participar com a tertulià de TVP, també hi és com a representant de Fecotur. Tant ell com l’Enriqueta Cardona faran tertúlia amb en Miquel Figueras, director de TV Palamós, sobre diferents activitats que porta o portarà a terme en breu l’entitat que agrupa una bona part del comerç palamosí.

Temes com la marketplace Clic.cat i les llums de Nadal que Fecotur ha llogat per aquestes properes festes de Nadal, seran algunes de les propostes que tractarem en la xerrada setmanal que organitza Televisió Palamós en un format de videoconferència. atesa l’actual situació d’alerta sanitària a tot el món.

VIDEOCONFERÈNCIA 27: AVUI PARLEM SOBRE LES OBRES DEL CAMÍ DE RONDA I ELS CANVIS DE CIRCULACIÓ AL BARRI VELL 

Interessant videoconferència en la que en Miquel Casagran, la Dolors Martos i en Miquel Figueras parlen amb l’alcalde de Palamós sobre l’estat actual de les obres que es fan en el camí de ronda (veurem i comentarem moltes fotografies sobre l’abans i el després de diferents trams del recorregut). Tot seguit un tema de molta actualitat com és el canvi de l’esquema de circulació del barri vell (per exemple el punt d’accés a l’alçada del BBVA ara ja no serà d’entrada sinó de sortida de vehicles).

De tot plegat en parlarem en una videoconferència de llarga durada, però molt completa,  amb novetats visuals com la incorporació de fotografies, mapes i moviments en directe de les composicions d’imatges dels diferents tertulians. Seguim avançant tècnicament! 

VIDEOCONFERÈNCIA 26: AVUI PARLEM AMB LA PSICÒLOGA ANNA AGUSTÍ SOBRE LA GESTIÓ EMOCIONAL DEL COVID19 

Fins ara hem parlat molt de la pandèmia sanitària i també de la pandèmia econòmica provocada pel tancament de negocis i serveis. Però n’hi ha una tercera de la que darrerament hem començat a sentir parlar… la pandèmia emocional.

Amb la companyia de la Dolors Martos i de la Muntsa Abad (que avui s’estrena com a tertuliana), el director de Televisió Palamós, Miquel Figueras, conversarà amb la psicòloga Anna Agustí sobre com afecta emocionalment als ciutadans aquesta situació d’alerta sanitària.

VIDEOCONFERÈNCIA 25: AVUI PARLEM DE LA SITUACIÓ ACTUAL DE LA PANDÈMIA EN EL NOSTRE TERRITORI 

En aquesta ocasió, en Miquel Casagran, la Dolors Martos i en Miquel Figueras fan un repàs de la situació actual de la pandèmia a nivell mundial, català i palamosí.

Veurem algunes dades del rànquing de països amb més infectats, veurem un mapa de Catalunya amb dades de Palamós i de les poblacions veïnes, parlarem sobre algunes de les causes del primer rebrot de la pandèmia i criticarem algunes conductes incorrectes que fan algunes persones durant aquesta situació d’alerta sanitària.

VIDEOCONFERÈNCIA 24: PARLEM AMB EL DR. RAMON VALLS, UN DELS ÚNICS CASOS MUNDIALS DE REINFECCIÓ PEL COVID 

Amb més de 45.000.000 de persones infectades al món (segons les dades oficials), actualment només n’hi ha unes 25 que han patit un cas de reinfecció. Una d’elles és Ramon Valls, metge reumatòleg de l’Hospital de Palamós que ara, afortunadament recuperat, ens explicarà d’una manera amena i entenedora la seva experiència com a pacient de coronavirus.

En Miquel Casagran i en Miquel Figueras conversen amb aquest conegut doctor palamosí en la videoconferència més interessant que hem realitzat fins ara sobre aquesta malaltia, en la que coneixerem de primera mà les vivències, temors, patiment, angoixa, esperit de superació i procés de recuperació d’un malalt de Covid-19.

VIDEOCONFERÈNCIA 23: PARLEM SOBRE EL TANCAMENT DE BARS I RESTAURANTS DECRETAT PER LA GENERALITAT 

A la tertúlia d’avui, la Dolors Martos i en Miquel Figueras conversen amb en Toni Izquierdo del restaurant Mas dels Arcs, amb en Jordi Rissec del restaurant l’Arcada, i amb en Miliu Colls, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós.

Amb tots ells parlarem d’un sector, el de bars i restaurants, molt castigat per la pandèmia. Un sector que durant els darrers mesos ha tingut que fer una forta inversió per tal de poder seguir donan un servei de qüalitat i amb totes les garanties de seguretat però que, malgrat tot, s’ha vist de nou abocat a un nou tancament provisional.

Nota: aquest enregistrament es va realitzar just abans d’activar-se el nou estat d’alarma.

VIDEOCONFERÈNCIA 22: PARLEM DE L’ATURADA, PEL COVID, DE LES COMPETICIONS ESPORTIVES NO PROFESSIONALS

La segona onada de contagis pel Covid-19 està afectant especialment a tot el territori europeu. Pel que fa a Catalunya, atès l’increment de la pandèmia a tot el territori, la Generalitat ha ordenat, entre altres coses, el cessament durant 15 díes de totes les competicions esportives no professionals.

Avui, a Televisió Palamós, fem tertúlia amb: Joan Barba, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Palamós; David Cruz, coordinador del Global Palamós; Andreu Iruela, coordinador del Club Esportiu Palamós; i Gerard Reig, coordinador de la Fundació Esportiva Palamós.

 

VIDEOCONFERÈNCIA 21: PARLEM AMB L’ALCALDE LLUÍS PUIG, SOBRE DIFERENTS TEMES D’ACTUALITAT DEL MUNICIPI

Carles Arnall, Dolors Martos i Miquel Figueras conversen, en aquesta ocasió, amb Lluís Puig, alcalde del nostre municipi.

Amb ell parlarem de com s’estan desenvolupan les diferents activitats del Palamós Gastronòmic, dels endarreriments en les obres del sector de l’Eixample, de la polèmica per la construcció del tercer bloc de vivendes a la Pineda d’en Gori, de le queixes dels ecologistes per les obres del nou camí de ronda i altres temes relacionats amb el municipi de Palamós. 

 

VIDEOCONFERÈNCIA 20: COMENCEM LA SEGONA TEMPORADA AMB L’INICI DEL CURS ESCOLAR A PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA

Coincidint amb el primer dilluns del mes d’octubre, endeguem la segona temporada de videoconferències a Televisió Palamós fent un anàlisi dels primers dies del nou curs escolar en els centres de primària i secundària del nostre municipi.

Dolors Martos, Miquel Casagran, i Miquel Figueras conversaran, en aquesta ocasió, amb Mario Mercader de l’escola Vedruna, Josep Iglesias de La Salle, Lluís Colàs de La Vila, Carme Belló de l’Institut, i també, amb la regidora d’Ensenyament Laura Lafarga. Ens faltaria només la representant de l’escola Vilarromà que, un cop més, va excusar la seva presència en aquesta videoconferència.

 

VIDEOCONFERÈNCIA 19 AMB… TOTS ELS TERTULIANS, AMB QUI FAREM UN REPÀS D’AQUESTA PRIMERA TEMPORADA

Els tertulians habituals de les videoconferències de Televisió Palamós, Miquel Casagran, Dolors Martos i Carles Arnall, juntament amb en Miquel Figueras, director d’aquest mitjà, fan un repàs d’aquesta primera temporada, que finalitza coincidint amb l’inici de la Festa Major i l’estiu.

En aquesta darrera xerrada (les videoconferències tornaran a mitjans de setembre), conversaran sobre les dificultats tècniques que en el transcurs de les setmanes han tingut que anar superant. Sobre diferents anècdotes d’aquests enregistrements i sobre quines han estat, per cada un d’ells, les videoconferències més interessants.

VIDEOCONFERÈNCIA 18 AMB… EN FRANCESC BENAIGES, PESCADOR JUBILAT I EXPATRÓ MAJOR DE LA CONFRADIA

En aquesta ocasió, la Dolors Martos i en Miquel Figueras conversen amb Francesc Benaiges, pescador jubilat i ex-patró major de la Confradia de Pescadors de Palamós.

Amb ell parlarem de com ha afectat en el món pesquer el Covid-19. També ens explicarà les seves vivències a nivell personal en aquesta etapa de confinament causada per l’aparició del coronavirus.

VIDEOCONFERÈNCIA 17 AMB… DIFERENTS REPRESENTANTS DE CREU ROJA PALAMÓS

En Miquel Casagran i en Carles Arnall, juntament amb en Miquel Figueras com a moderador, parlaran amb l’Ernest Pí, l’Albert Matavera i la Pepi Cerdà, de Creu Roja Palamós.

Amb tots ells tindrem una interessant xerrada sobre les tasques que ha tingut que portar a terme aquesta entitat per tal d’ajudar a la gent més necessitada durant tot aquest temps de confinament. Per altra banda, i atès que enguany Creu Roja Palamós tornarà a encarregar-se de la vigilància de les platges aquest estiu, els hi demanarem que ens expliquin tot el dispositiu previst per realitzar aquesta tasca.

VIDEOCONFERÈNCIA 16 AMB… L’ALCALDE LLUÍS PUIG I AMB DIFERENTS RESTAURADORS DE PALAMÓS

En aquesta ocasió, parlem amb diferents restauradors de Palamós, que ens expliquen com han tingut que afrontar aquesta situació d’alerta sanitària. Avui parlem amb l’Amadeu Fernández, del restaurant Ca l’Amadeu; en Toni Izquierdo del Mas dels Arcs i en Jordi Rissech de l’Arcada. També ens acompanya en Lluís Puig, alcalde de Palamós.

En el darrer tram d’aquesta conversa, en la que també participa en Carles Arnall com a tertulià, el director de Televisió Palamós, Miquel Figueras, dóna a conèixer, davant la sorpresa dels participants a la xerrada, que l’actual arrendatari del Cinema Arinco ha decidit rescindir el contracte per a la projecció de pel·lícules. Tot seguit, aquest darrer entra en directe per explicar la seva versió dels fets…  No us ho perdeu!

VIDEOCONFERÈNCIA 15 AMB… LA TÈCNICA DE CULTURA, SANDRA MATEU, SOBRE LA FESTA MAJOR 2020

Avui us parlarem de les activitats que l’Ajuntament de Palamós ha organitzat per a la Festa Major d’enguany. Òbviament serà una festa atípica: no hi haurà castell de focs, no hi hauran barraques, i la major part de les activitats es realitzaran a l’Arbreda per controlar l’aforament. En definitiva… es tracta de fer una festa, el més lluïda possible dins de la situació actual, però buscant el màxim de garanties sanitàries per a tots els ciutadans.

El director de TV Palamós, Miquel Figueras, amb la companyia de la Dolors Martos (que, per cert, serà la pregonera d’aquest 2020) i en Miquel Casagran, conversaran de tot plegat amb la tècnica de l’Àrea de Cultura Sandra Mateu.

VIDEOCONFERÈNCIA 14 AMB… LA FANNY FUERTES, DE CARITAS INTERPARROQUIAL DE PALAMÓS I SANT JOAN

Amb la companyia d’en Miquel Casagran i la Dolors Martos, el director de Televisió Palamós, Miquel Figueras, conversa amb la Fanny Fuertes, coordinadora de Caritas Interparroquial de Palamós i Sant Joan.

En temps tant díficils, no ja tant sols des d’un punt de vista de salut, sinó també econòmica i socialment, una entitat com Caritas és vital per ajudar a les persones més vulnerables. la Fanny ens en donarà tots els detalls de com s’està treballant des d’aquesta entitat en aquests moments especialment díficils i complicats per a molta gent.

VIDEOCONFERÈNCIA 13 AMB… EN PACO MAGÁN, PRESIDENT DE L’ASSOCIACIÓ DE LA GENT GRAN DE PALAMÓS

Nascut a Alcudia de Guadix (Granada), però molt ben arrelat a Palamós on resideix des de fa molts anys, Paco Magán ha estat sempre ben present a la vida social de la ciutat. Mestre d’EGB de molts palamosins, professor d’autoescola i, des de fa un temps president de l’Associació de la Gent Gran de Palamós. Amb ell parlarem de com a viscut aquests primers mesos de la pandèmia i de com creu que l’entitat, que ara presideix, hauria d’afrontar la «nova normalitat».

Videoconferència moderada per Miquel Figueras i amb la participació de la Dolors Martos i en Miquel Casagran.

VIDEOCONFERÈNCIA 12 AMB…
LA NÚRIA COMA I LA LOURDES VALLS

Amb la companyia d’en Miquel Casagran i la Dolors Martos, el director de Televisió Palamós, Miquel Figueras, conversa amb la Núria Coma i la Lourdes Valls.

Cada setmana, durant les dates de confinament, la Núria ha interpretat, per a tots els veïns del primer tram del carrer President Macià, diferents cançons per amenitzar una mica la estona. A més, tant ella com la Lourdes han participat, com a components del «Fusions Grup Vocal», en la creació d’un video dels de «format multipantalla», on han interpretat la cançó «Close to you».

VIDEOCONFERÈNCIA 11 AMB…
EL MOSSÈN PERE NARBÓN FONT

L’aparició del Covid-19 ha provocat un seguit de canvis (ja veurem amb el temps si seran temporals o definitius) en les relacions socials entre les persones. L’Església no n’ha estat una excepció. A pobles i ciutats, les misses, batejos, comunions i enterraments, s’han hagut de suspendre o realitzarse de forma molt limitada. Amb l’ajut de xarxes socials com Youtube, moltes parròquies han «tornat» a fer missa…

Amb la companyia d’en Miquel Casagran i la Dolors Martos, el director de Televisió Palamós, Miquel Figueras, conversa amb Mossèn Pere Narbón i amb la M.Àngels Forné.

VIDEOCONFERÈNCIA 10 AMB… DIFERENTS REPRESENTANTS DEL TEIXIT COMERCIAL DE PALAMÓS

A la videoconferència d’aquesta tarda parlarem amb diferents persones relacionades amb el teixit comercial del nostre municipi per tal de copsar idees de com han d’afrontar aquestes fases de la desescalada que, entre d’altres coses, comporten l’obertura de botigues i altres serveis cara al públic.

En Carles Arnall i la Dolors Martos, juntament amb en Miquel Figueras, com a moderador, parlaran amb el president de Fecotur Toni Bachiller, amb el regidor de Promoció Econòmica Emili Colls i les botigueres Anna Oliu i Muntsa Abad.

VIDEOCONFERÈNCIA 09 AMB… L’ASSOCIACIÓ CATALANA D’AFECTADES I AFECTATS DE FIBROMIÀLGIA

Atès que enguany se celebra el 20è aniversari de la delegació del Baix Empordà de l’ACAF (Associació Catalana d’Afectades i Afectats de Fibromiàlgia), parlem amb algunes de les persones relacionades amb aquesta entitat perquè ens expliquin com estan convisquen amb aquesta pandèmia, provocada pel Covid-19.

Amb la companyia de la Dolors Martos i en Miquel Casagran, el director de Televisió Palamós, Miquel Figueras fa tertúlia amb la Carme Gutièrrez, la Nuri Pérez i l’Anna Nadal.

VIDEOCONFERÈNCIA 08 AMB… L’ALCALDE DE PALAMÓS
I EL PRESIDENT DE LA CAMBRA DE COMERÇ

Aquesta tarda fem una videoconferència amb l’alcalde de Palamós i amb el president de la Cambra de Comerç, per parlar de com pot afectar al teixit empresarial del nostre entorn la crisi econòmica provocada pels efectes col·laterals del Covid-19, i quines haurien de ser les mesures que haurien d’emprar tant les empreses com les administracions per tal de fer-li front.

Avui, Lluís Puig i Pol Fages fan tertúlia amb en Miquel Casagran, la Dolors Martos, en Carles Arnall i en Miquel Figueras (com a moderador).

VIDEOCONFERÈNCIA 07 AMB…
EN JOSEP GABARRÓ, «PEPE DEL SAVOY»

Avui ens acompanya en Josep Gabarró. Conegut popularment com en «Pepe del Savoy», aquest «perico» simpàtic però de veu cridanera, es va fer molt popular els anys 60, 70 i 80 a Palamós, on regentava el mític Savoy, un dels locals d’espectacles més famosos de la Costa Brava.

Videoconferència moderada per Miquel Figueras i amb la participació de la Dolors Martos i en Miquel Casagran.

VIDEOCONFERÈNCIA 06 AMB…
LES ESCOLES PALAMOSINES DE PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA

La directora i els directors de les escoles de secundària i/o primària del municipi, es reuneixen per videoconferència amb TV Palamós per parlar de l’incidència del virus en l’ensenyament que, per cert, no s’ha aturat. I és que, malgrat el tancament dels edificis, l’escola continua més viva que mai gràcies a les noves tecnologies.

Carme Belló de l’Institut, Lluís Colàs de La Vila, Mario Mercader del Vedruna, i Josep Iglesias de La Salle (excusa la seva presència la representant de l’escola Vila-romà), fan tertúlia amb en Miquel Casagran, la Dolors Martos i en Miquel Figueras com a moderador.

VIDEOCONFERÈNCIA 05 AMB…
EL REGIDOR DE SEGURETAT I MOBILITAT, ALFONS BARTOLOMÉ

Alfons Bartolomé, regidor de Seguretat, Mobilitat, Ocupació de Via Pública i Protecció Civil ens parla de com ha tingut que afrontar la seva regidoria les incidències provocades per l’alerta sanitària per l’aparició del coronavirus Covid-19.

Videoconferència moderada per Miquel Figueras i amb la participació de la Dolors Martos i en Carles Arnall.

VIDEOCONFERÈNCIA 04 AMB…
LA BIÒLOGA MARINA, CONXI RODRÍGUEZ

Aquesta tarda ens acompanya la biòloga marina Conxi Rodríguez, que ens parlarà sobre la preservació de les illes Formigues i de com ha tingut que afrontar el fet de continuar donant classe als seus alumnes a través de videoconferència amb motiu de l’alerta sanitària pel Covid-19.

Videoconferència moderada per Miquel Figueras i amb la participació de la Dolors Martos i en Carles Arnall.

VIDEOCONFERÈNCIA 03 AMB…
ELS MÚSICS VICENS PRATS I MARTÍ CAMÓS

Avui ens acompanyen dos músics palamosins amb una llarga trajectoria professional tocant arreu del món.

Amb la companyia de la Idoia Landa, la Dolors Martos, en Miquel Casagran, en Carles Arnall, i moderada pel director de Televisió Palamós, Miquel Figueras farem tertúlia amb en Vicens Prats, que ens parlarà des de París, sobre com ell està visquent el comfinament. Tot seguit conversarem amb el director de l’Orquestra Montgrins, Martí Camós i Segura, que ens explicarà com ho veu tot plegat, això si… des de la seva estimada vila de Palamós.

VIDEOCONFERÈNCIA 02 AMB…
EL MOVIMENT SOLIDARI COVID19 I LA PILAR ARXÉ

Segona xerrada per videoconferència en la que en Miquel Casagran, la Dolors Martos i en Carles Arnall, sota la coordinació del director de TV Palamós, Miquel Figueras, faran tertúlia amb les convidades d’aquesta setmana.

La Christie Demeuldre i la Ester Yesares ens parlaran sobre la elaboració de mascaretes que han fet des de l’entitat Moviment Solidari Covid-19 Calonge. Tot seguit, la Pilar Arxé, arrel d’un accident de trànsit anterior, ens explicarà la seva estada en el centre Palamós Gent Gran, quan varen començar a apareixer els primers positius en el centre sanitari.

VIDEOCONFERÈNCIA 01 AMB…
L’ALCALDE DE PALAMÓS, LLUÍS PUIG

En aquesta primera tertúlia experimental tots som «novatillos» i haurem d’anar aprenent a emprar correctament aquest nou format audiovisual, per cert, força diferent als que estavem acostumats a utilitzar. Per tant, perdoneu les primeres errades de so, lums, colors, que de ben segur anirem solventant en el transcurs de les properes setmanes.

En aquesta primera videoconferència hi participen, copm a tertulians, la Idoia Landa, la Dolors Martos, en Miquel Casagran i en Carles Arnall, tots ells moderats pel director de Televisió Palamós, Miquel Figueras. Com a convidat d’aquesta setmana, ens acompanya l’alcalde de Palamós, Lluís Puig.

VIDEOCONFERÈNCIA 01 AMB…
***PROVA GATS

En aquesta primera tertúlia experimental tots som «novatillos» i haurem d’anar aprenent a emprar correctament aquest nou format audiovisual, per cert, força diferent als que estavem acostumats a utilitzar. Per tant, perdoneu les primeres errades de so, lums, colors, que de ben segur anirem solventant en el transcurs de les properes setmanes.

En aquesta primera videoconferència hi participen, copm a tertulians, la Idoia Landa, la Dolors Martos, en Miquel Casagran i en Carles Arnall, tots ells moderats pel director de Televisió Palamós, Miquel Figueras. Com a convidat d’aquesta setmana, ens acompanya l’alcalde de Palamós, Lluís Puig.

TERRITORI 17230 – PROGRAMA 001
Avui parlem de la fira «Sant Joan florit i artesà»

L’aparició del Covid-19 ha provocat un seguit de canvis (ja veurem amb el temps si seran temporals o definitius) en les relacions socials entre les persones. L’Església no n’ha estat una excepció. A pobles i ciuats, les misses, batejos, comunions i enterraments, s’han hagut de suspendre 

En aquesta ocasió, el convidat d’aquesta setmana serà en Carles Sala, president de l’Associació de Veïns de Sant Joan. Participaran com a tertulians, en Santi Ferrerfàbrega, la Carme Pantinat i en Miquel Casagran. La realització d’aquest programa anirà a càrrec del director de Televisió Palamós, Miquel Figueras.